Werken bij Warm Wonen & Werken

Vacature

Werken bij Warm Wonen en Werken

Laat jij onze klanten er binnenkort warmpjes bijzitten? Sinds vorig jaar timmeren we bij Warm Wonen & Werken hard aan de weg. Met onze servicegerichte aanpak zijn al veel klanten blij gemaakt met vloerverwarmingssystemen in hun woning, bedrijfspand of nieuwbouwproject. Dat aantal blijft groeien en groeien.

Vacature eerste monteur (38 uur)

Als onze eerste monteur zorg je ervoor dat alles op locatie vlekkeloos verloopt. Alleen of samen met collega’s ga je aan de slag met de aanleg van de vloerverwarmingssystemen. Dat doe je op de meest uiteenlopende locaties door heel Nederland. Van een woning in Arnhem tot een compleet bedrijfspand in Utrecht. Wat het project ook is: jij stuurt aan, houdt overzicht en gaat pas naar huis zodra alles 100% naar wens is. 

Bekijk vacature

Vacature hulpmonteur

Als onze nieuwe hulpmonteur heb je geen ervaring nodig. De ervaren monteurs van Warm Wonen & Werken gaan je het vak namelijk leren. Intern leiden we je op tot zelfstandig monteur. In het begin ga je vooral meekijken, maar al snel moeten de handen uit de mouwen. Hoe beter het gaat, hoe meer verantwoordelijkheid je krijgt. Alles om van jou een geweldige monteur te maken!

Bekijk vacature

Geen vacature voor jou, maar denk jij dat je het in je hebt?

Mail je cv en motivatie naar

[email protected]

Copyright 2022 Warm Wonen & Werken | Website door Code Blauw | Privacy policy