Alles om comfortabel te wonen en werken

Over ons

Warm Wonen & Werken

Warm Wonen & Werken maakt comfortabel wonen en werken mogelijk. Met het vloerverwarmingssysteem dat het meest geschikt is voor uw woning, bedrijfspand of volledige nieuwbouwtraject. Één partner voor het totale traject.

Locatiebezoek

We komen eerst langs om uw wensen in kaart te brengen. Ook controleren we uw locatie: zijn er bijzonderheden om rekening mee te houden? Waar komt de verdeler bijvoorbeeld? En de vloer afsmeren: is het nodig of niet nodig?

Voorstel op maat

We hebben precies in kaart welk systeem vloerverwarming we gaan monteren, welk materiaal daarvoor nodig is en wat de omvang van het project is. Op basis daarvan stellen we een offerte op die volledig op uw specifieke wensen en situatie is afgestemd.

Voorbespreking

Akkoord? Dan nemen we eerst nog een keer samen stap voor stap door hoe het project eruit gaat zien en hoe lang we bezig zijn. Of we qua planning rekening kunnen houden met de aanleg van de vloer zelf of met andere klusbedrijven? Geen probleem! Wij zijn flexibel.

Montage

Op de afgesproken dag gaan we direct enthousiast aan de slag. De voorbereiding hebben we immers al achter de rug, we hebben de locatie met eigen ogen gezien en hebben al het benodigde materiaal op voorraad. Elk type vloerverwarming leggen we daardoor snel en betrouwbaar aan.

Oplevering en evaluatie

Voor een goede werking is het belangrijk dat u niet direct op volle kracht stookt, maar de verwarming opbouwt. Met ons opstartprotocol weet u precies hoe. Ook horen we graag: was alles naar wens? Omdat we het de volgende keer nóg beter willen doen.

Over Team

Ontmoet onze monteurs

Aangenaam! Wij zijn Warm Wonen & Werken. Uw adviseurs en monteurs voor ultiem comfort in elk huis of bedrijf. Onze garanties: vakkundige en persoonlijke service. Bij ons geen offertes van afstand; wij komen altijd langs voor een advies voor uw beste vloerverwarming.

warm wonen werken
Jarnik

warm wonen werken

warm wonen werken

Copyright 2023 Warm Wonen & Werken bv | Website door Code Blauw | Privacy policy